Bågar

Bågar

Ett brett bågsortiment som sticker ut. Vårt mål är att alla ska hitta sin favoritbåge, oavsett stil och pris.

 

Fritids- och "slit & slängbågar"

Fritids- och "slit & slängbågar" finns från endast 395 kronor. De är ofta av enklare typ, men är funktionella, snygga och tilltalar en bred målgrupp.

 

Mode- och "hobbybågar"

Mode- och "hobbybågar" Här hittar du märken med bågar av högsta kvalitet där vi verkligen har pressat priset. Bland dessa varumärken hittar du bågar från 595 kronor. Bågarna tilltalar de flesta, är moderiktiga och har ofta väl genomtänkta detaljer och färgval. Vi har ett brett sortiment av svenskdesignade modebågar från Scandinavian frames och Ricardo Nordica. 

 

Märkes- och designbågar

Märkes- och designbågar. Gillar du det lilla extra? Vill du sticka ut från mängden? För just dig har vi toppat vår bågutställning med ett designsortiment med bågar från 1 295 kronor. Bland dessa finns flera av våra mest kända varumärken. Självklart med den finish och kvalitet som utmärker märkesprodukter. Det bästa är att vi inte tar fullt så mycket betalt som vi kanske borde. Tvärtom hittar du ofta bågar från dessa varumärken för halva priset i vår outletavdelning. Välkommen in och fynda!